یکشنبه ۰۹ اردیبهشت ۰۳

رفوگری فرش

۵ بازديد

رفوگری فرش چیست؟

در بیشتر مواقع فرش ها در اثر عوامل مختلف مانند؛ رطوبت، آتش، بریدگی و یا پوسیدگی دچار آسیب می شوند.

بروز این عوامل بر روی ظاهر فرش تاثیرات نامطلوبی می گذارد و از ارزش آن کم می کند.

به همین سبب با بروز کوچکترین آسیب برای جلوگیری از گسترش آن باید اقدام به رفوی فرش نمود.

این کار برای آسیب های مختلف که به روش های گوناگون بر روی فرش ایجادشده اند به شکل های متفاوتی صورت می گیرد. اما اگر تصمیم دارید در منزل رفوگری فرش خود را انجام دهید باید چند وسیله آماده کنید و سپس اقدام به انجام کار به صورت مرحله به مرحله نمایید. در این قسمت با انواع آسیب هایی که به صورت مختلف بر روی فرش ایجاد می شود آشنا می شویم.

 

مراحل کارهای قبل از رفوگری فرش

پیش از انجام رفو کردن فرش باید فرش را پاکیزه کنیم. برای انجام این عمل  می‌توانیم ابتدا بر روی فرش و بعد از آن بخش پشتی آن را با جارودستی یا جاروبرقی پاکیزه ونظافت کنیم. اگرچه فرش را بتوان شست می بایست آن فرش را با احتیاط زیاد شسته‌شود،تا مبادا فرش در زمان  شستشو آسیب دیگری ببیند. مناسب ترین موقع برای رفو کردن یک فرش زمانی است که هم ما وقتمان آزاد و خالی از استو هم اینکه کودکان در خانه حضور ندارند. همینطور خوبتر است رفوگری فرش درموقعی عمل شود که هوا  روز و  روشن و آفتابی باشد تا حین انجام این کار به چشم‌هایمان فشار زیادی نیایید. اگر فرش را نتوان رو میز مورد نظر پهن کرد، می‌توانیم روی چهارپایه‌ای کوتاه

و یا یک جعبه که بر روی آن بالش یا متکا قرار دادیم بنشینیم. به دلیل اینکه بخواهیم کمرمان درد نگیرد بهتر است به دیوار تکیه بدهیم.

همینطور می‌توان یک جعبه‌ کوچک را در زیر فرش گذاشته‌تا از این راه بالا بیاید و بتوانیم راحتر بخش صدمه دیده‌آن فرش را  رفو کنیم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.